Det är en årlig tradition att föreningen företagarna i Upplands-Bro tillsammans med Upplands-Bro kommun delar ut pris till årets företagare i kommunen.

2021 är i detta fall inget undantag. Vanligtvis brukar utmärkelsen delas ut i samband med en glittrande Upplands-Brogala på Lejondals slott, till följd av rådande pandemi fick årets utmärkelse delas ut på plats hos företaget.

Årets företagare är....

Årets företagare är det Bro-baserade företaget Brandfast som har varit etablerad i kommunen sedan 2014. Företaget sysslar bland annat med förebyggande arbete mot brand samt även utbildningar inom livräddning.

Under fredagen den 30 april överraskades ägaren, Henrik Wahlström, av ordförande för företagarna i Upplands-Bro Birgitta Dickson, kommunstyrelsens ordförande Fredrik Kjos (M) och även kontorschefen för Sparbanken Enköping Johan Arktell. Av denna trio fick vinnaren av utmärkelsen ta emot både blommor, gåva och plakett.

Nu väntar en regionfinal för kommunens vinnare. Därefter kan det eventuellt bli aktuellt att avancera till riksnivå, men det återstår att se.

De uppmärksammas också

Det är inte bara Henrik Wahlström som uppmärksammades i och med tillkännagivandet. Samtidigt meddelades att företagen Klarsynt och Almare Stäket tilldelas ett hedersomnämnande för sitt arbete.