Ett glatt gäng. Johan Aktell, Sparbanken Enköping, Fredrik Kjos (M), kommunstyrelsens ordförande, vinnaren Henrik Wahlström, Brandfast och Birgitta Dickson, ordförande för Företagarna Upplands-Bro. Foto: Upplands-Bro kommun

Han är årets företagare

Företaget Brandfast som arbetar med att förebygga bränder och andra olyckor är årets företagare i Upplands-Bro.

  • Publicerad 19:18, 30 apr 2021

Det är en årlig tradition att föreningen företagarna i Upplands-Bro tillsammans med Upplands-Bro kommun delar ut pris till årets företagare i kommunen.

2021 är i detta fall inget undantag. Vanligtvis brukar utmärkelsen delas ut i samband med en glittrande Upplands-Brogala på Lejondals slott, till följd av rådande pandemi fick årets utmärkelse delas ut på plats hos företaget.

Årets företagare är....

Årets företagare är det Bro-baserade företaget Brandfast som har varit etablerad i kommunen sedan 2014. Företaget sysslar bland annat med förebyggande arbete mot brand samt även utbildningar inom livräddning.

Under fredagen den 30 april överraskades ägaren, Henrik Wahlström, av ordförande för företagarna i Upplands-Bro Birgitta Dickson, kommunstyrelsens ordförande Fredrik Kjos (M) och även kontorschefen för Sparbanken Enköping Johan Arktell. Av denna trio fick vinnaren av utmärkelsen ta emot både blommor, gåva och plakett.

Nu väntar en regionfinal för kommunens vinnare. Därefter kan det eventuellt bli aktuellt att avancera till riksnivå, men det återstår att se.

De uppmärksammas också

Det är inte bara Henrik Wahlström som uppmärksammades i och med tillkännagivandet. Samtidigt meddelades att företagen Klarsynt och Almare Stäket tilldelas ett hedersomnämnande för sitt arbete.

Motiveringen

Henrik räddar liv och lem, han skyddar hus och hem. I virustider han sig svingar upp på lönsamhetens vingar. Nya kurser, smarta koncept, alla kunder ger sin accept!

Kommunen förbereder utförsäljning av gruppbostäder

Tjänsteskrivelse avslöjar plan – politiker belagda med sekretess. Kommunen förbereder att sälja ut fem av sina tio gruppbostäder. Det här kan Mitt i avslöja efter att ha tagit del av en tjänsteskrivelse som kommer presenteras för socialnämndens ledamöter under...onsdag 22/9 18:06

SD tar mandat i Kungsängen

Så gick valet till kyrkofullmäktige. Kyrkovalet är över. Sverigedemokraterna fick tre mandat då de ställde upp första gången i Kungsängen-Västra Ryds församling.måndag 20/9 17:51