Foto: Mostphotos

Grov stöld mot företag på Långgatan

Natten till måndag slog inbrottstjuvar till mot ett företag i centrala Enköping. Det fick med sig gods till ett högt värde från platsen. Nu vädjar polisen till allmänheten.

  • Publicerad 09:49, 26 jul 2022

Vid sjutiden på måndagsmorgonen upptäcks det att ett en grov stöld drabbat ett företag på Långgatan, i närheten av Dr Westerlunds gata, i Enköping.

Gods till ett värde av 300 000 kronor ska ha tillgripits under inbrottet.

Enligt polisen ska det röra sig om verktyg. Nu är polisen angelägna om att få in tips från allmänheten som kan ha sett eller hört något den aktuella natten som kan ha koppling till inbrottet.

– Det är många som bor och rör sig i området runt platsen så vi tänker att folk kanske har gjort iakttagelser, säger Lena Söderberg, inspektör i lokalpolisområde Enköping/Håbo och tillägger:

– Om någon har gjort några iakttagelser gällande denna händelse vänligen kontakta polisen. Tips och iakttagelser kan lämnas via 114 14.

Stölden ska ha skett någon gång mellan 17.00 den 24 juli och 07.00 den 25 juli.

Fyller livet med upplevelser

Nyheter Kristina Eriksson står överst på Kristdemokraternas valsedlar. – För mig är det viktigt att alla människor får fatta beslut om sina egna liv, säger hon.måndag 8/8 14:19

Flås på åsen – i tre timmar

Nyheter Enköpingsbon Magnus Westerlund bjuder in till löparfest på Gröngarnsåsen. Reglerna är enkla. Spring så många varv du mäktar med på tre timmar.måndag 8/8 8:41