StockholmDirekt får hederspris när Internetworld listar Sveriges bästa sajter.

Grattis! Du läser just nu en av Sveriges bästa sajter

StockholmDirekt.se har utsetts till en av Sveriges bästa sajter 2016 och får Internetworlds hederspris. "Fantastiskt kul! Vi lägger mycket tid och tanke på att göra Stockholms bästa och mest engagerande lokaljournalistik så jag blir jätteglad över den fina motiveringen", säger chefredaktör Helene Claesson.

  • Publicerad 15:45, 23 mar 2016

Tillsammans med tungviktare som flygbolaget SAS och betaltjänsten Swish får DirektPress lokala nyhetssajt StockholmDirekt.se en utmärkelse i kategorin hederspriser när tidskriften Internetworld korar landets bästa sajter.

”Direktpress börjar nu på allvar bli en konkurrent till de "riktiga" tidningarna i Stockholm. Samlingssajten där deras stadsdelstidningars innehåll möts är i dag en fröjd att läsa, med lokaljournalistik som verkligen engagerar och delas friskt i sociala medier” lyder nomineringen.

Egen ton

Hederspris delas ut till innovativa och bra sajter som inte riktigt platsar i någon av de övriga Topp100-kategorierna, eller som utmärker sig litet extra.

– StockholmDirekt har en egen ton i Stockholm. Vi gör viktig och angelägen journalistik varvad med roliga snackisar, lokala debatter och porträtt av stockholmare. Vi jobbar hårt på att vara en del av stockholmarnas vardag. Nu ser vi också att fler och fler hittar till StockholmDirekt. Det är verkligen jätteroligt! säger Helene Claesson.

Följ oss du också – på webben och på Facebook

Ladda ner vårt bokmärke i mobilen – så här gör du på Iphone.

Gå in på StockholmDirekt.se i din webbläsare. Tryck på symbolen med en ruta och en pil nertill på skärmen och välj Lägg till på hemskärmen.

Så här gör du på Android.

Gå in på StockholmDirekt.se i din webbläsare. Tryck på tillvalssymbolen uppe till höger på skärmen. Välj Lägg till på startskärmen.

Följ oss på Facebook för att gilla, kommentera och ge oss värdefulla synpunkter på hur vi kan bli bättre. Vi heter StockholmDirekt.

Alla våra lokala tidningar finns också på Facebook – sök på din lokala titels namn.

Visa merVisa mindre

Bevakar hela Storstockholm

StockholmDirekt.se samlar lokaljournalistik från Direktpress alla redaktioner i Stockholmsregionen.

Som läsare väljer du om du bara vill följa nyheter från den egna stadsdelen, eller om du vill ha de bästa Stockholmsnyheterna i ett flöde på StockholmDirekt.se.

På sajten finns också lokal debatt, lokala bloggare, lokala evenemangstips, krönikor och mycket annat.

Visa merVisa mindre