Robban är redo för finalen. Foto: Upplands-Bro kommun

Funkisfestivalfinal närmar sig

Måndagen den 29 augusti äger den stora riksfinalen av Funkisfestivalen rum. Tävlar för Upplands-Bro gör artisten Robban med Vikingarna-låten ”Livets trädgård”.

  • Publicerad 10:42, 25 aug 2022

Robban tog sig vidare från deltävlingen i kommunen, in i semifinal på anrika Nalen i Stockholm och gör sig nu redo för Stockholm Waterfronts scen.

Här tävlar tolv bidrag, som kommer att ackompanjeras av en stor orkester. På kvällen den 29 augusti är det dags, klockan 18.30–20.30 äger finalen rum.

Det är möjligt att följa finalen live via Funkisfestivalens Youtubekanal. Den som vill kan även köpa biljetter och uppleva alltsammans på plats.

Mobil trygghetsturné runt om i Upplands-Bro

Kommunen och polisen lämnar centrum Hela kommunen är lika viktig i det pågående trygghetsarbetet. Det här menar Upplands-Bro kommun och polisen – och ger sig ut på en endagsturné.tisdag 4/10 17:21

Medborgarförslag om vattenleken i Kungsängens centrum

Borde även finnas i Bro: "Skulle vara fantastiskt" På torget i Kungsängens centrum finns det sommartid en fontän som lockar till lek bland kommunens yngre invånare. Nu föreslår en medborgare att en liknande lösning borde etableras i Stjärnparken i...måndag 3/10 17:28