Nästan-på-plats-känsla på Tele2 arena. Foto: Pernilla Fagerström

Fortsatt VM-fest på Tele2 – men inte gratis

Det var fullsatt på Tele2 arena under Sveriges match mot Schweiz. Även kvartsfinalen mot England på lördag kommer att visas på Europas största storbildsskärm på arenan.

  • Publicerad 11:24, 5 jul 2018

Åttondelsfinalen på Tele2 arena blev succé. Köerna ringlade långa utanför Tele2 arena redan när de öppnade två timmar före matchen i tisdags.

Sverigematcherna visas på en 800 kvadratmeter stor storbildsskärm som ska vara Europas största. Svenska fotbollförbundet firade att Sverige gått vidare till åttondelsfinalen genom att erbjuda gratis inträde. Och stämningen var hög i det gula havet inne på arenan.

– När Sverige gick vidare kollade jag biljetter till Ryssland, men det var omöjligt. Flyget blev för dyrt och båten skulle inte vara framme i tid. Då bestämde vi oss för att gå hit, det är nästan som att vara på plats, sa Carina Blair till Mitt i.

Kvartsfinalen kostar 60 kr

Även kvartsfinalen mellan Sverige och England på lördag kommer att visas på Tele2 arena. Men den här gången blir det en entréavgift på 60 kronor. Du behöver köpa en biljett i förväg för att komma in på arenan.

Även den här gången öppnar arenan klockan 14. Det finns aktivitetsytor och en bar del och det säljs mat och dryck.