Foto: Mostphotos

Försvunnen kvinna funnen avliden

En kvinna som under torsdagen rapporterats försvunnen i Enköping har hittats avliden. Hon hittades en dryg kilometer från Gånstagården, i skogen.

  • Publicerad 09:17, 19 feb 2021

En kvinna i 50-årsåldern söktes av polis under hela torsdagen i Enköping.

Hennes bil hittades i Gånstatrakten, därför inriktades mycket eftersök till den delen av Enköping. Sökandet skedde både på marken med hundpatruller och med helikopter.

Vid tretiden på natten meddelade polisen att kvinnan var hittad och på morgonen, sedan anhöriga kontaktats, kungjordes att kvinnan anträffats avliden.

Hon hittades i skogen, en dryg kilometer från parkeringsplatsen vid Gånstagården.

Då kvinnan, bosatt på en mindre ort i kommunen, på torsdagens morgon inte kom till sin arbetsplats kontaktades hennes sambo.

Eftersom hon åkt hemifrån och det inte fanns någon förklaring till att hon inte kommit till jobbet sattes sökandet igång under torsdagens eftermiddag.

Klockan 07.32 på fredagsmorgonen kunde polisen ge besked om att kvinnan är avliden.

Inget brott misstänks i samband med händelsen.

Tidigare mordförsöksmisstänkt kvinna frias

Nyheter Den unga kvinna som suttit häktad för mordförsök sedan i mitten av januari har släppts på fri fot.fredag 26/2 14:01

Stöld för 400.000 i Fjärdhundra

Nyheter Polisen misstänker att en internationell liga slagit till i Fjärdhundra. Utrustning värd 400.000 kronor har stulits ur en grävmaskin. Polisen vädjar om att få in vittnesuppgifter.fredag 26/2 13:44