Försvunna Therése hittades död i slutet av september. Foto: Mostphotos

Försvunna Therése från Järfälla hittad död

44-åriga Therése som försvann i Järfälla i augusti har hittats död i skogen nära Arlanda. Sista gången hon sågs i livet var utanför Nancys krog i Jakobsberg. Nu söker polisen vittnen som kan ha sett henne.

  • Publicerad 12:09, 10 okt 2018

Den 18 augusti försvann 44-åriga Therése.

Den 29 september hittas hon död på Skobyvägen, som går mellan Benstockens långtidsparkering och Alfa/beta-parkering på Arlanda. Det var Svt Stockholm först med att rapportera.

Polisen behöver hjälp från allmänheten

Nu hoppas polisen få in iakttagelser som kan hjälpa dem att kartlägga hennes liv. Sista gången hon sågs i livet ska ha varit utanför en krog i Jakobsberg.

Christer Axling är utredningsledare på grova brott och den som har hand om fallet.

– Vi behöver iakttagelser av henne den 18 augusti då hon sågs utanför Nancys krog i Jakobsberg. Alla typer av iakttagelser är viktiga, säger han.

Men man vill även ha in iakttagelser från platsen där hon hittades död, från den 18 augusti fram till den 29 september.

Misstanke om brott

Therése skulle vittna i en rättegång, men försvann spårlöst innan hon hann göra det. Polisen vill inte säga om detta går att koppla till försvinnandet.

– I vårt utredningsarbete ingår en kartläggning av hennes liv och det där är en sak av allt annat som vi kommer titta på. Brottsmisstanke finns om mord och den drogs igång när kroppen anträffades, säger Christer Axinge.