Bild från andra världskriget. Foto: Mostphotos

Författare berättar om krig i öst

Håkan Wahlbom besöker Sollentuna. Författarens fokus ligger på andra världskriget.

  • Publicerad 13:35, 27 okt 2016

Det blir historia på tapeten i kväll när författaren Håkan Wahlbom kommer till Sollentuna för att berätta om sina senaste tre böcker om nazistysklands krig i öst under andra världskriget.

Det kommer att handla om Hitlers största nederlag men också om senaste boken Stalingrad – de sista veteranerna där tyska och rumänska krigsveteraner berättar om sina upplevelser och vedermödor.

Det är Skönlitterära Författarsällskapet Nord som håller i trådarna och fler författarkvällar på torsdagar väntar på Scandic i Sollentuna i höst.

Förlorat luktsinne säkraste tecknet på covid-19

Nyheter De flesta får tillbaka luktsinnet – men långt ifrån alla Symtomen på covid-19 är många, och kan likna en vanlig förkylning. Men försvinner luktsinnet plötsligt, då kan man vara ganska säker. Det visar en studie där forskare från Stockholms universitet och...måndag 25/1 11:40

I dag öppnar idrottshallarna och snart även biblioteken

Nyheter Allt fler verksamheter i Sollentuna öppnar på nytt Efter regeringens presskonferens i torsdags kan en del restriktioner lättas och Sollentuna kommun öppnar flera verksamheter som tidigare varit stängda. Bland annat blir det grönt ljus för organiserad...måndag 25/1 6:40