Foto: Mostphotos

Förare misstänkt för flera brott efter smitning

Förare smet från singelolycka. Han hittades senare av hundpatrull. Nu är mannen misstänkt för en rad brott.

  • Publicerad 16:46, 2 sep 2021

Vid 21-tiden på tisdagskvällen körde en bil av vägen i Långtora Grän. Vittnen i närheten, som hört smällen från olyckan, skyndade dit. De ser då hur föraren sparkade sönder en ruta till bilen och avvek därefter från platsen till fots, trots att vittnena på platsen sade att de larmat SOS.

Senare kom en hundförare till platsen med en hund som lyckades att spåra upp föraren till bilen. Mannen vägrade då att lämna utandningsprov och upplevdes av polispatrullen på plats som påverkad.

Nu är mannen som är född -86 misstänkt för en rad brott: smitning från trafikolycksplats, grovt rattfylleri, grov olovlig körning och vårdslöshet i trafik.

Krönika: Med en fläskkotlett i tanken

Nyheter Vi borde vara fler som frågar efter 100 procent biodiesel. För en krona mer per liter kan du som tankar diesel få ett godare samvete: Förnybart biobränsle till sista centilitern. Fungerar i alla bilar. Men alltför få känner till den miljövänliga dieseln....fredag 24/9 13:12

Bok om beredskap av Enköpingsmilitär

Nyheter Miguel Guerrero arbetar till vardags på ledningsregementet i Enköping. Han är snart aktuell med boken "Krisberedskap för alla: en handbok för dig som inte är prepper".fredag 24/9 11:11