Polis. Fyra män greps vid ett bråk i Rissne. Arkivbild. Foto: Sacharias Källdén

Flera gripna efter storbråk i Rissne

Polis kallades till Rissne natten till söndagen den 8 maj, efter samtal om ett bråk med åtta personer inblandade.

  • Publicerad 10:32, 9 maj 2022

Händelsen utspelade sig vid 03.30-tiden utanför en snabbmatsrestaurang på Madenvägen. Det som började som ett gräl mellan några personer ledde till att en av de inblandade började misshandla en av de andra, enligt polisen.

Flera personer anslöt sig till slagsmålet. När polisen väl kom dit greps fyra män misstänkta för grov misshandel, misshandel och grov stöld av en plånbok och en mobiltelefon. Mot en av männen riktades också misstankar om olaga hot.

Såväl de misstänkta gärningsmännen som brottsoffren var mellan 20 och 35 år. Två av offren var kvinnor.

Anhölls

Förutom polis kallades ambulanspersonal till brottsplatsen. Två av brottsoffren undersöktes för skador, men i slutänden behövde ingen av de inblandade sjukhusvård.

På måndagsförmiddagen var två av männen försatta på fri fot. Övriga två var fortsatt anhållna, på sannolika skäl misstänkta för grov misshandel och misshandel.

"I utredningen letar vi nu efter övervakningskameror som kan ha fångat något av händelseförloppet och analyserar de beslag som gjorts", skriver polisens presstalesperson Daniel Wikdahl i en kommentar till Mitt i.

Fler nyheter i Vi i Sundbyberg

Sundbybergarnas tips på hur du räddar äktenskapet

Nyheter ✓"Ge varandra tid" ✓"Visa förståelse" ✓"Lyssna" I Sundbyberg tar äktenskapen slut snabbare än på andra håll i länet. Så hur undviker man skilsmässa? Mitt i tog sig ut bland folket och bad om de bästa relationstipsen.onsdag 25/5 11:12

Så undviker du skilsmässan: "Viktigt att prata"

Nyheter Relationsexpert ger råd Risken för skilsmässa är som störst cirka fyra år in i äktenskapet. Genom att prata med varandra går det att förebygga krisen, enligt relationsexpertisen.tisdag 24/5 9:46

Laga cykeln och spela padel – nu öppnar Planen

Nyheter Ska skapa liv i kontorsområdet Mecka med hojen, spela padel och lär dig om återvinning. Nyöppnade aktivitetsparken Planen vill locka folk till Solna business park.tisdag 24/5 8:15