Foto: Mostphotos

Flera bilar utsatta för skadegörelse

Flera bilägare i Enköping utsattes för skadegörelse och stölder natten till torsdag.

  • Publicerad 08:59, 24 sep 2021

Under natten mot torsdagen, den 23 september, har någon tillgripit båda ljushusen på en bil som stod parkerad på Smörblomsgatan i Enköping.

Gärningspersonen/personerna hade lyckats att låsa upp motorhuven genom att först krossa ett bilfönster, och därefter tillgreps ljushusen.

Samma natt, på samma gata, utsattes även en annan bil. Den här gången ska tjuvarna ha krossat en ruta på förarsidan, tagit sig in i bilen och där slitit ut en GPS-tracker. Bilägaren säger också att det ser ut som om någon rotat runt i bilen.

Samma natt, ett stenkast bort, hade någon krossat ett fönster till en bil som stod parkerad på Prästkragegatan. Inget tillgreps ur bilen.

Fortfarande samma natt...

En bil parkerad på Strömgatan får bakrutan krossad. Den här gången tillgreps en dunjacka.

Dessutom har två fall av inbrott i bil inrapporterats från två adresser i Bredsand samma natt. Tillvägagångssättet var detsamma. Ur det ena fordonet stals ett hörselkåpor, ur det andra tillgreps verktyg och elverktyg av ett okänt värde.

13-årige Melvin blev rånad och slagen – så mår han nu

Nyheter Mamma Carina trodde att Melvin skämtade då han ringde och berättade att han blivit rånad. – Nu är jag tacksam att det gick så bra och för allt stöd han får från kompisar och många andra, säger hon.onsdag 20/10 0:08

13-åring rånad och slagen

Nyheter En 13-årig pojke slogs ner vid Vattenparken. Därefter rånades han på mobiltelefon, bankkort och elsparkcykel.måndag 18/10 10:27