FÖRST. Christina Ågren från Smedby fick det allra första numret av nya Mitt i Upplands Väsby. Foto: Stefan Källstigen

Firade tidningspremiär med extra utdelning

Förra helgen kom det första numret av nya Mitt i från tryckeriet och ut till över en miljon hushåll i Stockholms län. Reporter Charlotte Arwedsson och mediesäljare Katarina Zander firade det med att träffa läsare i Väsby Centrum.

  • Publicerad 16:00, 5 okt 2020

Men å så roligt, vilken ära.

Två tidningar blev förra veckan en. De tidigare konkurrerande tidningskoncernerna Direktpress och Mitt i har slagits samman och förra veckan kom premiärnumret ut under det igenkännbara namnet Mitt i.

Utrustade med goodiebags, en trave tidningar och ett gratistidningsquiz tog sig tidningens medarbetare ut till alla sina områden förra fredagen, bland annat stod vi i Väsby Centrum.

Allra först att knipa den första Mitt i Upplands Väsby var Christina Ågren från Smedby.

– Men å så roligt, vilken ära, sa hon och skrattade.

Anna-Lisa Bärnqvist och Simin Boulorian från centrala Väsby passade på att ge sig i kast med quizet.

– Inte helt lätt, sa Anna-Lisa Bärnqvist, som hoppades på att vinna något pris.

Förutom glada barn, som fick gratis läsk och chips, blev det samtal med läsare som bland annat vill ha mer lokala nyheter om kommunpolitiken, skolorna i Väsby och frågan om trygghet.

En nyhet som många har reagerat på är att tidningen inte längre kommer ut på tisdagar. Mitt i är sedan förra veckan en helgtidning som delas ut till alla hushåll under helgen, och många som stannade till för att prata ville försäkra sig om att de även framöver kommer att få tidningen.

Och för att Mitt i Upplands Väsby ska bli så lokal som både läsarna och redaktionen vill så behöver vi även framöver er hjälp med nyhetstips!

PREMIÄR. Reporter Charlotte Arwedsson delade ut en goodiebag till läsaren Simin Bolourian. Foto: Stefan Källstigen

Metin Heder var en av dem som fick en goodiebag när Mitt i Upplands Väsby var på plats i Väsby Centrum i fredags. Foto: Charlotte Arwedsson

MITT I UPPLANDS VÄSBY. Mediesäljare Katarina Zander och reporter Charlotte Arwedsson var på plats på tidningspremiären. Foto: Stefan Källstigen

Mitt i Upplands Väsby

Gratistidning som delas ut i brevlådan på helgen.

Politiskt oberoende.

Chefredaktör: Joakim Fransson.

Får du inte tidningen? Gå in och gör en anmälan på utebliventidning.nu

Visa merVisa mindre