Foto: Wikimedia Commons

Ficktjuv slog till mot äldre kvinna

Tog plånboken ur handväskan.

  • Publicerad 10:34, 30 jun 2020

Bålsta
Måndag den 29 juni.
Stöld. En äldre kvinna var och handlade på Ica Maxi, Lillsjörännan i Bålsta. Hon märkte att en man vid ett tillfälle inte alls höll rekommenderat avstånd till henne. När kvinnan skulle betala upptäckte hon att plånboken saknades från hennes handväska. Plånboken innehöll körkort, Icakort och kontanter. En övervakningskamera finns i affären så polisen ska se om det går att identifiera tjuven.

Bålsta
Måndag den 29 juni.
Drograttfylleri. På måndagen stoppade polisen en bil på Kraftleden i Bålsta. Föraren, en man i 20-årsåldern hemmahörande på annan ort, visade tecken på att vara drogpåverkad. Mannen saknade dessutom körkort. Han är nu misstänkt för drograttfylleri och grov olovlig körning.

Bålsta
Måndag den 29 juni, klockan 08.00.
Stöld. På måndagsmorgonen upptäcks det att en cykel stulits från Rungården i centrala Bålsta. Det är en 28 tums damcykel.

Bålsta
Fredag den 26 juni.
Stöld. På fredagen hade en grävmaskin med tillbehör ställts vid Stockholmsvägen för att transporteras bort. Innan maskinen körs bort har någon hunnit stjäla tillbehör till maskinen. Det som saknas är en rivningsgrip och en rotator.

Bålsta
Måndag den 29 juni, klockan 13.45.
RInga stöld. På måndagseftermiddagen tar en pojke i 15-årsåldern tre flaskor öl Ica Maxi, Lillsjörännan i Bålsta. Han passerar kassorna utan att betala och stoppas då av personalen. Pojken är nu misstänkt för ringa stöld.