"Jag är en glad och energifull tjej som gillar att ha många bollar i luften. Nu är det musiken, och jag satsar helhjärtat på att nå ut med den.

Det har hela tiden legat i bakhuvudet, det här med att jag vill hålla på med musik. Ända sedan jag var med i Lilla melodifestivalen egentligen (2009, reds. anm.). Men det tar tid att hitta sin egen nisch, och framför allt bli trygg i sig själv. Men nu är jag där.

Tidigare följde min musikstil mest det som var populärt. Om något lät coolt så kanske jag tog något från det i mina låtar. Men nu har jag som sagt hittat min egen väg och landat i det.

Jag skulle beskriva min stil som svensk pop med elektroniska inslag, inspirerat från 80-talet. Jag tror inte att det finns någon motsvarighet på svenska i dag. The Weeknd finns ju på andra sidan Atlanten och är kanske snarlika. Men det roliga är att vi skrev våra låtar och först efter det slog han igenom.

Jag sköter mycket av mitt artisteri själv. Allt jag delar i mina sociala medier gör jag ju själv. Sen är det så klart andra som gör omslagen och sånt där, men jag får alltid säga till vad jag tycker. Så att det blir en röd tråd i allt jag gör.

Men det har inte alltid varit enkelt.

Jag har alltid varit en person som visat passion för det jag känner är viktigt, och det har definitivt funnits de som inte trott att jag skulle lyckas med det jag gör. Så lite av drivkraften nu är att visa att jag visst kan. Se på mig nu.

Nu siktar vi på Melodifestivalen. Men innan dess har jag några spelningar på olika tv-scener. Vilka de är får jag inte berätta än, men det är några av de stora."