Nu ska besiktningsanmärkningarna åtgärdas längs Granhammarsvägen-bygget. Foto: Niklas Loman

Fel längs ombyggda Granhammarsvägen ska åtgärdas

Nu är det dags att åtgärda de besiktningsanmärkningar som framkommit efter ombyggnationen av Granhammarsvägen.

  • Publicerad 05:35, 25 apr 2022

Det här arbetet startar på måndag den 25 april och uppskattas vara klart tisdagen den 3 juni.

"Detta gäller en sträcka på Granhammarsvägen som har fyra körfält, två i varje riktning", skriver kommunen på sin hemsida.

Saknade budget: "Man har inte jobbat så"

Under tiden då det här arbetet genomförs så kommer ett körfält i varje riktning att stängas av för trafik under arbetstid. Syftet är att skapa en säker arbetsmiljö för de som ska arbeta på platsen.

Viktigt vägbygge är i mål: Nu öppnar Granhammarsvägen

Kommunen skriver vidare: "Ett körfält i vardera riktningen kommer alltså att vara öppet för trafik hela tiden. Utanför arbetstid kommer samtliga fyra körfält att vara öppna. En alternativ resväg till den aktuella sträckan är Pettersbergsvägen under E18".

Fastighetsbolag bjöd till gårdsfest

Brogårdsdagen i Tegelhagen med tipsrunda, politiker och korv. Korv, tipsrunda och en brinnande docka som räddningstjänsten släckte till barnens glädje gång på gång – detta var ingredienser då en av de stora fastighetsaktörerna i Tegelhagen bjöd in till...onsdag 25/5 15:51

Trerummare helt utbrunnen på Rosgården i Bålsta

Under måndagskvällen brann det i en lägenhet i Bålsta. Då räddningstjänsten kom till platsen slog redan lågor ut ur fönstret. – Jag och räddningstjänsten i Bålsta var först på plats, då var det en...tisdag 24/5 16:39