Foto: Lantmäteriet / OptiWay / Mostphotos

Enköpingsvägen mot Bro håller stängt

Kommunen förbättrar trafiksäkerheten för gång- och cykeltrafikanter i Bro. Med anledning av detta håller en del av Enköpingsvägen in till Bro stängt under dagen. Biltrafiken leds om till följd av arbetet.

  • Publicerad 09:21, 2 sep 2021

Under dagen idag, torsdag, så kommer en del av Enköpingsvägen in till Bro att hålla stängt.

Avstängningen gäller under hela torsdagen, 06.30-18.00, och beror på att kommunen ska förbättra trafiksäkerheten för gång- och cykeltrafikanter.

Detta gäller under dagen. Foto: Lantmäteriet / OptiWay

Så kör du den här vägen vanligtvis så är det en omledningsväg som gäller under dagen, följ orangea skyltar för att hitta rätt, på bilden i artikeln finns mer information om själva vägen.

Det kommer förekomma buller med anledning av arbetet. Kommunen hälsar också: "Tänk på att hålla hastigheten och visa hänsyn till arbetarna och era medtrafikanter!"

Eon gräver för fjärrvärme

Västra Kungsängen berörs av arbetet. Energijätten Eon uppger att man inlett ett grävarbete i västra Kungsängen som väntas pågå till årsskiftet. Det här arbetet syftar till att stärka upp fjärrvärmenätet.måndag 20/9 9:57

Dumpade massor kan hota grundvattnet

Kommunens tillsynsfynd i grustaget: ✓ Gummi  ✓ Pvc-rör  ✓ Plast Verksamheten på den omtvistade fastigheten Lindormsnäs 1:5 i Upplands-Bro är återigen igång. Jordmassorna som dumpats i det viktiga vattentäktsområdet är enligt ägaren så rena att ”barn ska kunna äta...fredag 17/9 14:01