Arkivbild. Foto: Mostphotos

En skadad efter bråk i Bro

Ett bråk ska ha brutit ut i Bro centrum vid 23-tiden på lördagskvällen. En person fick föras till sjukhus för omplåstring.

  • Publicerad 14:09, 22 maj 2017

– En person hade ett mindre sår i tinningen och följde med ambulans till sjukhus för kontroll, säger Albin Näverberg på Upplands-Bropolisen.

Larmet om bråket kom till polisen vid 22.55 på lördagen. När polis kom till platsen hade de inblandade redan skingrats och det är därför oklart hur många som varit med och vad som föranlett bråket.

I närheten ska polisen dock ha påträffat tre personer som menar att de blivit utsatta, varav en var den person som blivit skadad. En av dem ska också ha haft en burk tårgasspray på sig och är nu misstänkt för olaga vapeninnehav.

Enligt Albin Näverberg på polisen handlar det om ungdomar i övre tonåren.

Anställdas larm inifrån församlingen: "Kyrkoherden fryser ut och skäller på medarbetare”

✔ Facket: ”Agerar det kraftfullaste vi kan” ✔ Anmälan till Arbetsmiljöverket Tystnadskultur, hög personalomsättning och en kyrkoherde som kränker, fryser ut och skäller på medarbetare. Sådan är situationen inom Kungsängens församling enligt anställda som nu slår larm.fredag 4/12 14:06

Nu drar ryttarföreningens verksamhet igång igen

Innertaket säkrat efter stormen. Två veckor har gått sedan stora delar av taket på ridhuset hos Upplands-Bro ryttarförening blåste av till följd av den hårda vinden. Verksamheten blev tvungna att stänga till följd av händelsen – men...onsdag 2/12 13:49