Eftermiddagsfest för en bortglömd generation

David Devecerski tröttnade på att det inte finns något ställe för dem som var unga på 60- och 70-talet att träffas på. Nu drar han igång eftermiddagsfest på Arnest restaurang på Fredsgatan.

  • Publicerad 05:42, 19 nov 2017

De är ett bortglömt gäng, de Sundbybergsbor som var unga på 60-och 70-talet menar David Devecerski.

– Det finns inget ställe där vi kan träffas och dansa till musiken som vi gillar, så som Elvis, Björn Skifs och Vikingarna och och dricka ett glas vin. Många gillar heller inte att gå ut på kvällarna, säger han.

Därför ska David Devecerski nu dra i gång eftermiddagsfester på restaurang Arnest, med start nästa söndag den 26 november.

Jag har redan en känsla av att folk längtar.

Mellan klockan 15-17 kommer Davids one-man-band att spela. Den som vill komma och dansa till allt från 60-tals musik och senare är välkommen.

– Jag har redan en känsla av att folk längtar och att det kommer blir hyfsat med folk. Tanken är att ha detta en gång i månaden framöver, säger han.

Fler nyheter i Vi i Sundbyberg

Kvinnojouren befarar anstormning när restriktionerna lättar

Nyheter Få har sökt hjälp hos kvinnojouren under pandemin Fem kvinnor har mördats på tre veckor i Sverige. Hos kvinnojouren i Sundbyberg har det varit oroväckande få som har sökt stöd under pandemin. "När restriktionerna minskar väntar vi oss att fler...söndag 9/5 5:15

”Sådant här ska inte kunna ske igen”

Nyheter Anledning att ifrågasätta om staden tagit tillräckligt arbetsgivaransvar Kommunalrådet Johan Storåkers beklagar att inte tillräckligt har gjorts i Rissne och säger att mycket tyder på att staden har brustit i sitt ansvar som arbetsgivare.lördag 8/5 15:15

Personalen larmade om fritidsgården i många år

Nyheter Ungdomar och personal fick ha på sig ytterkläderna inomhus Trots att personalen larmade om problemen under många år blev inte arbetsmiljön bättre på Hundra74:an. " Jag undrar om de hade velat sätta sina egna barn i lokalerna", säger Yerusaliem Tesfai som...lördag 8/5 15:15