Foto: Most Photos

Dubbla trafikolyckor på E18 påverkade trafiken mellan Bålsta och Bro

Trafiken mellan Bålsta och Bro påverkades i både söder- och norrgående riktning under onsdagskvällen efter dubbla olyckor.

  • Publicerad 16:54, 11 nov 2020

En trafikolycka inträffade på E18 mellan trafikplats Draget och trafikplats Bro i riktning mot Stockholm under onsdagseftermiddagen.

Alexander Westerberg är ledningsoperatör vid Räddningsregion Mitt och uppgav för Mitt i att tre bilar var inblandade i olyckan.

– Vi har haft en person som suttit fast i en av bilarna som först till sjukhus. Det vi har fått in är att det var en kollision först och därefter har en tredje bil kört in i dessa två, sa Alexander Westerberg.

Händelsen orsakade omfattande köer i riktning mot Bro och Stockholm. Vid 18.30 uppgav Trafikverket att arbetet var färdigt på platsen och samtliga körfält öppnade.

Ytterligare en trafikolycka i området – i riktning mot Enköping

Strax efter 17 rapporterade trafiken.nu att en till trafikolycka ägde rum mellan samma trafikplatser som omnämnts ovan – men då i riktning mot Enköping.

Två personbilar var inblandade i denna händelse och ett körfält blockerades tillfälligt.

Den här händelsen var avslutad och alla körfält åter öppnade vid 17.40 på onsdagskvällen. Vid 18-tiden flöt trafiken mot Enköping åter normalt.

Anställdas larm inifrån församlingen: "Kyrkoherden fryser ut och skäller på medarbetare”

✔ Facket: ”Agerar det kraftfullaste vi kan” ✔ Anmälan till Arbetsmiljöverket Tystnadskultur, hög personalomsättning och en kyrkoherde som kränker, fryser ut och skäller på medarbetare. Sådan är situationen inom Kungsängens församling enligt anställda som nu slår larm.fredag 4/12 14:06

Nu drar ryttarföreningens verksamhet igång igen

Innertaket säkrat efter stormen. Två veckor har gått sedan stora delar av taket på ridhuset hos Upplands-Bro ryttarförening blåste av till följd av den hårda vinden. Verksamheten blev tvungna att stänga till följd av händelsen – men...onsdag 2/12 13:49