Foto: Most Photos

Dubbla trafikolyckor på E18 påverkade trafiken mellan Bålsta och Bro

Trafiken mellan Bålsta och Bro påverkades i både söder- och norrgående riktning under onsdagskvällen efter dubbla olyckor.

  • Publicerad 16:54, 11 nov 2020

En trafikolycka inträffade på E18 mellan trafikplats Draget och trafikplats Bro i riktning mot Stockholm under onsdagseftermiddagen.

Alexander Westerberg är ledningsoperatör vid Räddningsregion Mitt och uppgav för Mitt i att tre bilar var inblandade i olyckan.

– Vi har haft en person som suttit fast i en av bilarna som först till sjukhus. Det vi har fått in är att det var en kollision först och därefter har en tredje bil kört in i dessa två, sa Alexander Westerberg.

Händelsen orsakade omfattande köer i riktning mot Bro och Stockholm. Vid 18.30 uppgav Trafikverket att arbetet var färdigt på platsen och samtliga körfält öppnade.

Ytterligare en trafikolycka i området – i riktning mot Enköping

Strax efter 17 rapporterade trafiken.nu att en till trafikolycka ägde rum mellan samma trafikplatser som omnämnts ovan – men då i riktning mot Enköping.

Två personbilar var inblandade i denna händelse och ett körfält blockerades tillfälligt.

Den här händelsen var avslutad och alla körfält åter öppnade vid 17.40 på onsdagskvällen. Vid 18-tiden flöt trafiken mot Enköping åter normalt.

Fortsatt kraftig ökning av covidfall

Så många över 18 år har fått tredje sprutan. Många fortsätter att insjukna då omikronvarianten sprider sig i Upplands-Bro. Den senaste veckan har 185 nya fall av covid-19 konstaterats i kommunen.torsdag 20/1 16:03

Energijätte tar höjd för kraftiga vindar

"Vi ser över tillgången till montörer och tekniker" I ett pressmeddelande meddelar energiföretaget Eon att man höjer sin beredskap i Stockholms län i och med SMHI:s varning om kraftiga vindar under natten mot torsdag.onsdag 19/1 14:20