Foto: Most Photos

Dubbla trafikolyckor på E18 påverkade trafiken mellan Bålsta och Bro

Trafiken mellan Bålsta och Bro påverkades i både söder- och norrgående riktning under onsdagskvällen efter dubbla olyckor.

  • Publicerad 16:54, 11 nov 2020

En trafikolycka inträffade på E18 mellan trafikplats Draget och trafikplats Bro i riktning mot Stockholm under onsdagseftermiddagen.

Alexander Westerberg är ledningsoperatör vid Räddningsregion Mitt och uppgav för Mitt i att tre bilar var inblandade i olyckan.

– Vi har haft en person som suttit fast i en av bilarna som först till sjukhus. Det vi har fått in är att det var en kollision först och därefter har en tredje bil kört in i dessa två, sa Alexander Westerberg.

Händelsen orsakade omfattande köer i riktning mot Bro och Stockholm. Vid 18.30 uppgav Trafikverket att arbetet var färdigt på platsen och samtliga körfält öppnade.

Ytterligare en trafikolycka i området – i riktning mot Enköping

Strax efter 17 rapporterade trafiken.nu att en till trafikolycka ägde rum mellan samma trafikplatser som omnämnts ovan – men då i riktning mot Enköping.

Två personbilar var inblandade i denna händelse och ett körfält blockerades tillfälligt.

Den här händelsen var avslutad och alla körfält åter öppnade vid 17.40 på onsdagskvällen. Vid 18-tiden flöt trafiken mot Enköping åter normalt.

Gäst försvann från dagverksamhet

Kommunen anmäler sig själva. Upplands-Bro anmäler sig själva till Ivo, Inspektionen för vård och omsorg, efter att en gäst försvann från en dagverksamhet tidigare i år.tisdag 30/11 10:20

Bro ska fyllas med offentlig konst

Stor konstfestival nästa år. Nästa år deltar Upplands-Bro, Nacka och Stockholms stad i konstfestivalen Wall Street Stockholm. Tanken är att 222 konstverk ska fylla gator och torg i de tre kommunerna.måndag 29/11 15:28