Foto: Mostphotos

Drograttfyllornas helg

Enköping har blivit lugnt. Förrådsstölderna har upphört. Bara någon enstaka cykelstöld har rapporterats. På stan är det lugnare än någonsin. Men drograttfylleristerna, de har inte tagit coronaledigt.

  • Publicerad 09:51, 22 feb 2021

Linbanegatan

Lördag 23.30

Drograttfylleri mm. En 35-årig stockholmare som kör bil utan körkort – grov olovlig körning – har också kniv i bilen. Han har så stor mängd kontanter, över 10.000 kronor, att han blir misstänkt för penningtvätt. Han har även dopingpreparat och narkotikaklassade läkemedel i sådan mängd att det tros vara till försäljning. Bilen omhändertas.

Doktor Westerlunds gata

Fredag 23.45.

Drograttfylleri mm. En man i 25-årsåldern som bor i Enköping stoppas då han kör bil. Han är positiv på snabbtest och blir misstänkt för drograttfylleri. Han har dessutom både narkotika och knivar med sig och blir därför misstänkt både för droginnehav och brott mot knivlagen.

Kastanjevägen, Örsundsbro

Fredag 20.00

En Enköpingsbo i 25årsåldern blir misstänkt för drograttfylleri då bilen han kör stoppas i Örsundsbro på fredagskvällen.

Riksväg 55, Örsundsbro

Fredag 16.45

Drograttfylleri. Man i 20-årsålder, inte från Enköping, blir misstänkt för drograttfylleri samt för olaga vapeninnehav då han har en mindre mängd ammunition i bilen.

Sångstund för små ska ske stirrande på skärm

Nyheter Det 14 maj hålls en glad sångstund för de allra minsta och deras vuxna. Evenemanget sker via dataprogrammet Teams.torsdag 13/5 1:15

BLÅLJUS: Anhållen för misshandel gjorde motstånd vid gripande

Nyheter En man i 35-årsåldern gjorde motstånd då han greps, misstänkt för grov kvinnofridskränkning och belades med hand- och fotfängsel. Han anhölls senare av åklagare, misstänkt för bland annat två fall av...måndag 10/5 10:08