Dr Bombay till Kungsängen under långfredagen. Foto: Niklas Loman

Dr Bombay kommer till Kungsängen

Fredagen den 15 april besöker 90-talsartisten Dr Bombay Kungsängens sportbar för en konsert.

  • Publicerad 11:20, 14 apr 2022

24 år efter debutalbumet "Rice and Curry" och monsterhiten "Calcutta (Taxi Taxi)" (eller plågan beroende på vem du frågar) så är Dr Bombay åter ute på vägarna och turnerar med sina gamla hits.

I sin inbjudan till spelningen på Kungsängens Sportbar så skriver man:

"Sedan några år tillbaka gör Dr Bombay runt 60-70 gigg om året och har även väckt upp en ny fanbase, den generationen som var lillebror och lillasyster till fansen under 90-talet som numera är ute på klubben och fullkomligt avgudar sin barndomsidol".

Det återstår att se hur Dr Bombay tas emot av Kungsängen, men under långfredagen besöker han alltså sportbaren och står på scen vid midnatt.

Fastighetsbolag bjöd till gårdsfest

Brogårdsdagen i Tegelhagen med tipsrunda, politiker och korv. Korv, tipsrunda och en brinnande docka som räddningstjänsten släckte till barnens glädje gång på gång – detta var ingredienser då en av de stora fastighetsaktörerna i Tegelhagen bjöd in till...onsdag 25/5 15:51

Trerummare helt utbrunnen på Rosgården i Bålsta

Under måndagskvällen brann det i en lägenhet i Bålsta. Då räddningstjänsten kom till platsen slog redan lågor ut ur fönstret. – Jag och räddningstjänsten i Bålsta var först på plats, då var det en...tisdag 24/5 16:39