Foto: Mostphotos

Detta kan ni göra med marken i stället, Apple

Staden stoppar Apple-butiken i Kungsan, men teknikbolaget äger rätten att bestämma över marken. Kanonläge för en rad andra spännande sätt att utveckla parken, alltså. Här är Mitt i Stockholms bästa tips!

  • Publicerad 17:26, 16 okt 2018

En mobilfri zon! Det är inte bara på sjukhus och flygplan som mobiler stör. Tänk vad skönt det skulle vara med en plats där ingen har gamnacke eller kräks ut hela sitt privatliv i offentligheten. En enkel signalstörare och några glada skyltar fixar biffen!

En päronodling! Äpplets lite känsligare kusin skulle behöva en prominent plats mitt i Stockholm. Tänk att få en fin plats för stockholmarna att vallfärda till på hösten, precis som körsbärsträden på våren!

Ett center för att hylla Nobel! Han var ju en superhäftig kille med alla uppfinningar – Sveriges Steve Jobs! Går nog att placera lite varsomhelst, borde inte bli några protester.

Låt Siri avgöra! Vi har frågat och hon har svarat att det är en ”intressant fråga”.

En restaurang för folk som verkligen gillar fredagar! Behöver inte vara något fancy. Tänk burgare med pommes och personal i hängslen. Stockholmare älskar ju nya krogkoncept.

En staty av Steve Jobs! Apples grundare skulle verkligen förgylla den här platsen. Kanske kunde han hålla i en mobil med högra handen och peka åt vänster med den andra?