De sa ja till varandra på 30 meters höjd

Efter 25 år återvänder Tobias Lundqvist och Susanne Karlsson till platsen de träffades första gången: Gröna Lund. Idag gifte de sig 30 meter upp i luften – i berg- och dalbanan Jetline.

  • Publicerad 11:41, 16 jun 2018

För 25 år sedan möttes Susanne Karlsson och Tobias Lundqvist utanför åkattraktionen Centrox på Gröna Lund Då 16 respektive 19 år med varsitt kompisgäng.

– Vi hade koll och råkade springa in i varandra resten av kvällen, säger Susanne.

Löften på hög höjd

Och på den vägen är det. Idag återvände de till Gröna Lund för att gifta sig. Vigseln ägde rum högst upp i berg-och-dalbanan Jetline där tåget stannade högst upp någon minut så att paret kunde lova varandra evig kärlek.

Det var faktiskt nästan fem år sedan Tobbe friande, men en dotter hann komma och fokus hamnade på henne ett tag. Men nu är det dags.

Det var Gröna Lund, som firar kärleken lite extra mycket i år, som lottade ut platser till den ovanliga vigseln och paret från Tullinge nappade.  Dessvärre kan dottern inte hänga på på själva vigseln. Man måste vara 140 cm lång för att åka Jetline och bara de som vågar får hänga med högst upp när Tobbe och Susann säger ja till varandra.