Bäst i staden.

De är Enköpings bästa pedagoger

Enköpings bästa pedagoger 2020 har korats.

  • Publicerad 21:16, 2 jan 2021

Enköpings bästa pedagoger har utsetts. Det skedde under Kommunfullmäktiges senaste sammanträde förra måndagen.

De pedagogiska priserna delas ut i tre kategorier. Förskola, grundskola och gymnasium och vuxenutbildning.

På ett pedagogiskt och lekfullt sätt får de både kollegor och barn att utvecklas. De brinner för det de gör”. Löd en del av motiveringen när priset i kategorin förskola delades ut till Jennie Johansson och Cecilia Nordström på Salnecke förskola i Örsundsbro.

”I särklass bästa läraren”

I kategorin grundskola gick priser till läraren Johan Tranborg på Rombergaskolan med motvieringen:

”Johan Tranborg har arbetat långsiktigt för att lyfta sig som lärare och arbetar aktivt för att motivera, hjälpa och stötta eleverna i sina studier. Eleverna uppskattar Johans vänlighet och hjälpsamhet så mycket att de vill nominera honom till den i särklass bästa läraren.”

I kategorin gymnasium och vuxenutbildning vann Linda Jansson på Westerlundska gymnasiet med motiveringen:

”Linda är en engagerad lärare och mentor som ser och hör alla. Hon är duktig på att möta upp allas kunskaper och att individualisera arbetet.”

Alla invånare i Enköpings kommun har haft möjlighet att nominera kandidater till de pedagogiska priserna. Vinnarna utses av en jury som består av chefer och politiker.

Öppnar ny restaurang – hemma i bostaden

Nyheter Ta med eget vin – Hemlig meny – Åtta platser Enköpingsborna Tomas Gustafsson och Carin Pettersson startar restaurang – i sitt hem. Där menyn är hemlig och där gästen tar med sitt eget vin. – Barnen har flyttat ut, så plats finns det gott om. Vi...fredag 15/1 12:12

Tjuvarnas fräcka dieselkupp

Nyheter Den första kuppen skedde redan för två månader sedan. Men det var först i veckan de upptäcktes. – Här talar vi alltså om nära två kubik diesel. Man lär ha använt sig av ett rejält fordon, säger Jonas...fredag 15/1 11:36