Datorer stals på skola

Åtta skoldatorer stals under lunchrasten på Fridegårdsgymnasiet i fredags.

  • Publicerad 11:56, 17 jan 2022

Fridegårdsgymnasiet

Fredag

Stöld. Åtta elever på Fridegårdsgymnasiet i Bålsta fick sina lånedatorer stulna under fredsagens lunchrast. Datorerna förvarades i ett klassrum när eleverna hade rast. Datorerna tillhörde skolan, men var utlånade till eleverna. Två okända män sågs i skolkorridorerna i samband med brottet.

Lastberget/Krägga

Fredag natt

Jaktbrott. En man född på 90-talet jagade i skogen mellan Lastberget/Krägga I Bålsta trots att han enligt polisrapporten saknar jakträtt där.

Bålsta centrum

Lördag förmiddag

Rattfylleri. En man född på 1950-talet är misstänkt för rattfylleri efter att ha kört personbil i Bålsta centrum i alkoholpåverkat tillstånd. Bilnycklarna omhändertogs av polisen.

Pendeltågsstationen

Lördag kväll

Drogbrott. En man född på 80-talet är misstänkt för narkotika brott (bruk och innehav) sedan han kontrollerats av polis på Pendeltågsstationen i Bålsta. Husrannsakan genomfördes också hemma hos mannen och där anträffades ytterligare narkotika.

Trerummare helt utbrunnen på Rosgården i Bålsta

Under måndagskvällen brann det i en lägenhet i Bålsta. Då räddningstjänsten kom till platsen slog redan lågor ut ur fönstret. – Jag och räddningstjänsten i Bålsta var först på plats, då var det en...tisdag 24/5 16:39

Årets novelltävling börjar med en workshop

Barn och unga kan vara med Nu finns det chans för alla barn och unga i Upplands-Bro att ta del i bibliotekets årliga novelltävling. Det hela börjar med en workshop på kulturhuset i Kungsängen den 25 maj.tisdag 24/5 14:07