Den nybyggda friluftsgården vid Lillsjöbadet. Foto: Niklas Loman

Därför dröjer öppningen av friluftsgården

Den 20 augusti invigdes kommunens nybyggda friluftsgård. Samtidigt meddelades att lokalerna inte kommer kunna öppna för allmänheten till följd av försenade leveranser.

  • Publicerad 13:16, 22 aug 2022

”Det som är försenat är inventarierna till sammanträdesrummet, så som bord, stolar och skåp. Sen inväntar vi montering och installering av inpasseringssystemet”, skriver kultur- och fritidschefen Hannah Rydstedt Nencioni i ett mejl till Mitt i.

Friluftsgården vid Lillsjön är klar – då blir det invigning

Hon uppger samtidigt att från kommunens sida återstår att installera en dragkåpa i kafédelen där Petjos ska husera. Detta ska färdigställas under veckan. ”Sen återstår för dem att inreda och flytta in”.

Petjos öppnar nytt vid Lillsjöbadet

Senast i början av oktober tror kultur- och fritidschefen att man kan välkomna allmänheten in till kommunens delar av byggnaden.

Mobil trygghetsturné runt om i Upplands-Bro

Kommunen och polisen lämnar centrum Hela kommunen är lika viktig i det pågående trygghetsarbetet. Det här menar Upplands-Bro kommun och polisen – och ger sig ut på en endagsturné.tisdag 4/10 17:21

Medborgarförslag om vattenleken i Kungsängens centrum

Borde även finnas i Bro: "Skulle vara fantastiskt" På torget i Kungsängens centrum finns det sommartid en fontän som lockar till lek bland kommunens yngre invånare. Nu föreslår en medborgare att en liknande lösning borde etableras i Stjärnparken i...måndag 3/10 17:28