Foto: Åsa Sommarström

Då får alla elever undervisning på plats hos Upplands-Brogymnasiet

Från och med måndagen den 31 maj så har samtliga elever hos Upplands-Brogymnasiet undervisning på plats i skolans lokaler.

  • Publicerad 15:46, 27 maj 2021

Den 4 juni så vankas det studentfirande då skolans treor springer ut i vuxenlivet. Det här innebär att ettor och tvåor har skolan för sig själva den sista veckan innan sin skolavslutning den 9 juni.

Elever och deras föräldrar får mer information om den sista tiden av vårterminen via Vklass.

Även i år blir studentfirandet påverkat av pandemin. Skolan har tidigare gått ut med information om detta:

"Studentfirandet kommer att ske med en klass i taget tillsammans med mentorer och rektor enligt ett särskilt schema. Efter firandet med klasskamrater och lärare får varje klass springa ut genom skolans huvudentré. Endast två personer per student får finnas med på skolgården.”

Striden om gräddhyllan i Kungsängen

Bygget av Svartviks Strand kommer allt närmare. Planerna för ett nytt bostadsområde vid Svartviken i Kungsängen har varit en långdragen process av överklaganden i olika instanser. Mark- och miljööverdomstolen river nu upp tidigare instans beslut...måndag 14/6 14:32

Antalet covidfall fortsätter minska i Upplands-Bro

Drygt 10 000 Upplands-Brobor har fått första sprutan. Antalet konstaterade fall av covid-19 i Upplands-Bro fortsätter minska. Siffrorna kan dock ha påverkats av ett intrångsförsök i Folkhälsomyndighetens databas.fredag 11/6 15:38