Sean Banan uppträdde under Kungsfesten på Kungsängens IP 2019. När kommunen på nytt bjuder in till fest i höst så satsar man mer på lokala talanger. Foto: Niklas Loman

Då blir det fest i Bro och Kungsängen

I regi av Upplands-Bro kommun kommer sensommaren bjuda på fest både i Kungsängen och Bro.

  • Publicerad 10:54, 6 jul 2022

Här deltar föreningslivet, lokala företagare, politiker med valfeber och olika delar av kommunens verksamheter.

Kungsängens dag går av stapeln lördagen den 27 augusti klockan 11-15. Här blir kultur och demokrati fokuset för dagen. Platsen för det hela blir Kungsängens torg.

Bananen var kungen av Kungsfesten

I Bro fokuserar man på temat idrott och förening. Lördagen den 10 september äger festligheterna rum i Bro centrum klockan 11-15.

Upplands-Bro blir med swimruntävling

Samma dag genomförs även den första upplagan av Upplands-Bro Swimrun, ett 15 kilometer långt lopp med start i Kungsängen och målgång i Bro, mitt under festligheterna.

Är du intresserad av att stå på scen i samband med festerna i Bro eller Kungsängen? Då kan du anmäla ditt intresse hos kommunen.

Polisen publicerar ny bild på avliden kvinna – vädjar om tips

"Allmänheten uppmanas fortfarande att höra av sig" Den kvinna som hittades avliden i Kungsängen i slutet av juni i år har fortfarande inte identifierats. Polisen vänder sig därför på nytt till allmänheten, den här gången med en ny bild på kvinnan.måndag 8/8 11:32