Containerbrand i Sollentuna. Foto: Mostphotos

Container brann i Rotebro

Under onsdagskvällen larmades polis och räddningstjänst till brand i en container på parkeringsplatsen till Kom köpcentrum i Rotebro. En anmälan om skadegörelse genom brand är upprättad.

  • Publicerad 09:54, 6 sep 2018

Larmet kom klockan 21.19 på onsdagskvällen. När polis och räddningstjänst anlände till platsen kunde de konstatera att det brunnit i en container.

– Det görs inte någon teknisk utredning om det inte är en container med stort värde, men det verkar ha varit en öppen där man kastar skräp och avfall, säger Eva Nilsson, presstalesperson vid polisens regionledningscentral.

En anmälan om skadegörelse har upprättats.

Fler nyheter i Vi i Sollentuna

Henric har vigt sitt liv till att dela andras sorg och glädje

Nyheter Stöd. Finns där för personer som nåtts av svåra besked Sjukhuspräster är en av de första som kopplas in för att ge stöd när någon har gått bort. Carl Henric Svanell berättar att ord inte alltid räcker till: "Man ska dela sorgen".lördag 31/10 8:30

Sollentuna centrums uppmaning: ”Planera ditt besök”

Nyheter "Vi följer noga de riktlinjer som Folkhälsomyndigheten går ut med." Från och med i går och till den 19 november uppmanas alla i Stockholm att bland annat avstå från att vistas i inomhusmiljöer som butiker och köpcentrum. Sollentuna centrum förklarar att man ända...fredag 30/10 16:42