Bro får sex nya avgångar per dag

Den 3 maj tätnar tågtrafiken i Bro. Tre nya avgångar införs från Bro på dagen och lika många tillbaka på kvällen.

  • Publicerad 14:08, 27 apr 2018

– Jag har en längre tid jobbat hårt med att bearbeta moderata trafiklandstingsrådet Kristoffer Tamsons (M) för att få tätare trafik, säger oppositionsråd Fredrik Kjos (M) till Mitt i Upplands-Bro.

Från och med den 3 maj tillkommer totalt sex nya avgångar, med tre från Bro station på dagen och lika många tillbaka på kvällen. Hur den nya tidtabellen kommer att se ut är ännu inte bestämt. I kommunen finns en bred enighet kring att få kvartstrafik till Bro. Men då måste regeringen leverera, menar Fredrik Kjos (M).

– Nu har landstinget levererat. Nästa steg är att få regeringen att se till att det levereras vändspår i Bro, så att vi kan få kvartstrafik här, säger han. 

Bålstabo cyklade på skyddsobjekt

En 54-årig man boende i Bålsta döms till sammanlagt 39 200 kronor i böter för obehörigt tillträde till skyddsobjekt, ringa brott. Brottet ska ha begåtts vid vid Högstamalmvägen i Bålsta. Mannen har...onsdag 4/8 13:52

Åldring sparkade personal

En arbetsolycka alternativt allvarligt tillbud har skett på ett äldreboende i Håbo. Detta enligt en anmälan till Arbetsmiljöverket från arbetsgivaren. Några medarbete skulle hjälpas åt att byta...onsdag 4/8 13:18