Bråk i korvkön – Enköping är på väg tillbaka till det normala

Kroglivet har börjat ta fart igen och polisen tyckte att berusningsnivån var hög i helgen. En misshandel i korvkön på Stora torget noterades.

  • Publicerad 12:42, 2 aug 2021

Söndag 02.30

Stora torget

Misshandel. Sedan lördagen övergått i söndag och alla krogar och klubbar stängt var det kö utanför grillen på Stora torget. Tumult uppstod, en person blev slagen i ansiktet och det skrevs en anmälan om misshandel. En utpekad misstänkt finns i ärendet.

Gröngarn

Natt mot lördag.

Langning. Vid en ungdomsfest i en villa på Gröngarn dracks det alkoholhaltiga drycker. Dryckerna förverkades och en anmälan om langningsbrott upprättades.

Veckholm Tjulsta

Fredag

Stöld. En båtmotor, Yamaha F25G, har stulits från Veckholm Tjulsta någon gång mellan måndag och fredag. Motorlås och elledningar var avkapade. Ytterligare en båt vid samma brygga är också drabbad.

Stockholmsvägen

Fredag kl 20

Ringa narkotikabrott. Sedan en person setts vingla omkring i trafiken tillkallades polis och mannen omhändertogs för berusning. Han blev även misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk. mannen är i 30-årsåldern och bor i kommunen.

Krönika: Med en fläskkotlett i tanken

Nyheter Vi borde vara fler som frågar efter 100 procent biodiesel. För en krona mer per liter kan du som tankar diesel få ett godare samvete: Förnybart biobränsle till sista centilitern. Fungerar i alla bilar. Men alltför få känner till den miljövänliga dieseln....fredag 24/9 13:12

Bok om beredskap av Enköpingsmilitär

Nyheter Miguel Guerrero arbetar till vardags på ledningsregementet i Enköping. Han är snart aktuell med boken "Krisberedskap för alla: en handbok för dig som inte är prepper".fredag 24/9 11:11