Genom fönstren syns hur polisens tekniker rör sig inne i lägenheten. Inne i porten syns reklamblad sticka ut genom den stängda och avspärrade ytterdörren. Grannar säger till Mitt i att de är chockade och förvånade över uppgifterna om att en kvinna ska ha hållit sin nu 40-åriga son instängd i flera decennier.

– Polisen ringde på och började ställa frågor. Först trodde vi att det hade hänt kvinnan någonting, men sedan fick vi reda på via media vad som ska ha pågått där inne, säger den närmaste grannen, som bor med sin familj i samma port som kvinnan och hennes son.

– Först blev vi chockade såklart, det var första reaktionen. Sedan börjar man rannsaka sig själv och fundera på om vi borde ha märkt något eller reagerat på att någonting inte stod rätt till, säger han.

https://www.mitti.se/nyheter/uppgifter-man-inlast-i-stockholmslagenhet-i-nastan-30-ar/reptkD!@K2ZHhg7qQPjZfdh@73RAQ/

Pratade nyligen

Senast för två veckor sedan pratade han en kort stund med kvinnan.

– Vi har träffats i trapphuset ibland, men jag har aldrig sett in i lägenheten eller märkt att något skulle vara konstigt. Det har inte hörts oljud eller så därifrån. Vi har vetat om att hon har vuxna barn, men inte mer än så, säger grannen.

https://www.mitti.se/nyheter/inlast-i-28-ar-utanfor-spelar-grannarna-boule/reptla!ENgrblHAovOsjtz9QaxpxA/