Bollar i hundgården var preparerade med nålar

David Skarin var ute och lekte med sin hund Freja i hundrastgården vid Tornparken. Han kastade en av gårdens bollar för Freja att hämta – men när han tog ut bollen ur Frejas mun så såg han att någon hade preparerat bollen med en nål. – Först blev jag såklart rädd att hon hade stuckit sig på eller svalt en nål. Jag blir riktigt förbannad så här i efterhand, säger David Skarin.

  • Publicerad 16:59, 14 aug 2017

Sundbybergsbon David Skarin var på måndagen som vanligt i hundrastgården vid Tornparken i Sundyberg och lekte med hunden Freja. Han tog en av tennisbollarna som ligger i en låda på gården och kastade iväg den för Freja att hämta. Men när han plockade ut bollen ur hennes mun fick han en otäck överraskning – någon eller några hade preparerat bollen med en sylvass nål.

– Det var när jag tog ut bollen och kastade iväg den igen som jag kände något konstigt. Jag trodde först att det var en tand som hade lossnat så jag sprang snabbt fram och tog upp bollen, då såg jag att det stack ut en nål, säger han.

”Rädd att hon stuckit sig”

Som tur var så skadade sig Freja inte av att ha bollen i munnen.

– Först blev jag såklart rädd att hon hade stuckit sig på eller svalt en nål. Jag blir riktigt förbannad så här i efterhand, säger David Skarin.

I ett inlägg i Facebookgruppen ”Sundbyberg” så varnar David Skarin andra hundägare i området för de nålpreparerade tennisbollarna. Han hittade senare även en till tennisboll med en nål i sig och han avlägsnade bollarna från hundrastgården.

Facebookinlägget.                                          Foto: Skärmavbild

Många medlemmar i gruppen har reagerat med fasa på inlägget och uttrycker sin ilska mot den eller de personer som har lagt dit de nålpreparerade tennisbollarna.

– Man har hört om folk som lagt typ råttgift och glasbitar i kött, men jag har aldrig varit med eller hört om någonting sånt här tidigare, säger David Skarin.

 

Fler nyheter i Vi i Sundbyberg

Man anhållen misstänkt för våldtäkt

Nyheter Brottsplats i centrala Sundbyberg spärrades av På onsdagskvällen greps en man för ett misstänkt våldsbrott. Mannen sitter nu anhållen, misstänkt för våldtäkt.torsdag 21/10 9:36

Öppningen av bron försenas – igen

Nyheter Datum flyttas på grund av ritningsstrul Redan i augusti var det tänkt att bilarna skulle få börja rulla som förr på Bällsta bro igen. Det är gamla nyheter, nu är budet den 22 november.onsdag 20/10 12:04

Tvärbanans Kistagren nära en miljard dyrare än beräknat

Nyheter Dessutom är projektet nästan två år försenat Tvärbanans cirka åtta kilometer långa utbyggnad mellan Norra Ulvsunda och Helenelund spräcker budgeten med 969 miljoner kronor.fredag 15/10 14:08