Myranområdet, BlomsterlandetFredagInbrott. Personal på Blomsterlandet upptäcker vid 08-tiden på fredagsmorgonen att någon brutit sig in i en kassabod intill butiken. Åtta kanariepalmer, tre krukor och ytterligare fem växter har tillgripits. Varorna har ett värde på omkring 5 000 kronor.

Romgatan, ElgigantenLördagStöld. En man går in på Elgiganten i Romberga och tar en högtalare, värd 1 300 kronor. Mannen lägger högtalaren i sin väska och passerar sedan kassalinjen. Personalen fattade misstankar mot mannen och följde efter honom. Men när han konfronterades blev han aggressiv. Mannen försvinner från platsen till fots. Stölden har förmodligen fångats på film.

SimtunaLördagRattfylleri. Vid 01-tiden natten till lördag stoppar polisen en manlig förare i Simtuna utanför Enköping. Efter provtagning visar det sig att mannen hade 0,5 promille alkohol i utandningsluften. Mannen får sitt körkort omhändertaget och är nu misstänkt för grovt rattfylleri.

StockholmsvägenLördagDrograttfylleri. En manlig förare stoppas vid 09.30-tiden på lördagsmorgonen av polis på Stockholmsvägen. Det visade sig att föraren, en man i 30-årsåldern, var påverkad av narkotika. Mannen misstänkt för drograttfylleri.