Foto: Mostphotos

BLÅLJUSRAPPORTEN: Misshandel, grov olovlig körning och drogbrott misstänks

Det har varit bråk på Linbanegatan, en person utan körkort stoppades i Tjursåker och i ett tältläger fanns en man som blev misstänkt för ringa narkotikabrott. Det är något av det som finns i blåljusrapporten för måndag och tisdag i Enköping.

  • Publicerad 12:10, 27 apr 2022

Linbanegatan

Tisdag, 22-tiden

Misshandel. Ett bråk uppstod på Linbanegatan under tisdagskvällen. Två misstänkta gärningsmän är identifierade och utredning om eventuell misshandel pågår i ärendet.

Vid rugbylokalen

Tisdag eftermiddag.

Stöld. En elskoter stals under tisdagseftermiddagen utanför rugbylokalen i Enköping.Tjursåker

Tisdag

Grov olovlig körning. Sedan allmänhet kontaktat polis om ett fordon som kördes på ett avvikande sätt kunde polisen stoppa fordonet i Tjursåker. Föraren, en man född på 80-talet, uppvisade tecken på narkotikapåverkan och medtogs av patrullen för kroppsbesiktning. Mannens körkort var sedan tidigare omhändertaget, därför misstänks han också för grov olovlig körning.

Myranområdet

Måndag

Drogbrott. Då polispatrull kontrollerade ett tältläger i närheten av Ica Maxi i Enköping anträffades en man född på 80-talet på platsen. Han blev misstänkt för ringa narkotikabrott (eget bruk). Snabbtestet var positivt.

Korsängsskolan

Helgen

Skadegörelse. Under helgen utsattes Korsängsskolan för skadegörelse. Ett staket är sönder och bänkar har välts på platsen. Anmälan upprättad.

Regionanställda ska tackas med Maggio-konsert

Nyheter Många regionanställda har slitit hårt under pandemin­. Nu ska de hyllas och tackas för sina insatser – med konsertbiljetter till Veronica Maggio och Eric Gadd.onsdag 25/5 9:39

BLÅLJUSRAPPORT: Krockade med container i Örsundsbro

Nyheter En man på fyrhjuling misstänks för ett flertal brott. Då polis försökte stoppa honom flydde han och krockade med en container. I övrigt i blåljusrapporten från måndagen: inbrott, drogbrott och stöld.tisdag 24/5 15:08