Foto: Mostphotos

BLÅLJUSRAPPORT: Körde alldeles för snabb A-traktor

En ung man körde A-traktor så fort att allmänhet reagerade och kontaktade polis. Han är nu misstänkt för olovlig körning.

  • Publicerad 15:57, 4 apr 2022

Gamla Enköpingsvägen, Bålsta

Lördag 20.30

Olovlig körning. Anmälare kontaktade på lördagskvällen polisen med anledning av att en A-traktor körde mycket fort. Polis anträffade det aktuella fordonet på Gamla Enköpingsvägen vid Ica Maxi i Bålsta. Fordonet togs i beslag för teknisk undersökning och föraren, en man född på 00-talet rapporterades misstänkt för olovlig körning eftersom han saknade behörighet att framföra fordonet.

Stockholmsvägen

Lördag

Drogbrott. Då en polispatrull kontrollerade en man född på 00-talet) på Stockholmsvägen i Bålsta blev han misstänkt för ringa narkotikabrott och omhändertogs på grund av sin berusning (LOB).

Upplands-Bro blir med swimruntävling

Femton kilometer – fyra sjöar I höst kommer du kunna simma genom fyra sjöar och springa tolv kilometer utan att lämna kommunen. Då är det nämligen premiär för Upplands-Bro Swimrun 2022.onsdag 6/7 11:02

Då blir det fest i Bro och Kungsängen

Kommunen arrangerar och bjuder på program I regi av Upplands-Bro kommun kommer sensommaren bjuda på fest både i Kungsängen och Bro.onsdag 6/7 10:54