Foto: Mostphotos

BLÅLJUS: Stöldgods i övergiven bil

En övergiven bil hittades på E18 väster om Enköping. I den fanns stöldgods. I övrigt i blåljusrapporten: cykelstölder, sabbande och en drograttfylla.

  • Publicerad 11:40, 8 mar 2021

E18

Söndag 06.30

Stöld, trafikbrott. Tidigt på söndagens morgon kontrollerade polisen den bil som stod rejält krockad på E18 mellan Ulunda och Frösvi.

Den hade körts in i mitträcket och sedan lämnats.

I bilen fanns datautrustning som bildskärmar och tangentbord som togs i beslag och tros vara stulna.

Bilen var en hyrbil, den var inte stulen och där finns således spaningsuppslag för polisen.

Nypongatan

Söndag 16.30

Drograttfylleri. När polis kontrollerade en bil steg den bekanta cannabislukten ur den. Föraren, en man i 20-årsåldern som bor i Enköping, var positiv på snabbtest och misstänks därför för drograttfylleri.

Flera platser

Fredag och lördag

Cykelstölder. I mars brukar alltid antalet cykelstölder öka. Så även i år. I helgen har två cyklar rapporterats stulna. den ena är en vanlig damcykel som stals vid Sadelmakaren, den andra en Merida mountainbike som stals på Kungsgatan.

Korsängsskolan

Helgen

Skadegörelse. Någon har under lördag/söndag krossat en ruta på Korsängsskolans aula. Fönstret är 170 x 170 cm stort.

Idrottsvägen 2, Örsundsbro

Helgen

Skadegörelse. Genom att köra runt i cirklar ett antal gånger på gräsplanen i Örsundsbro lyckades någon förstöra delar av fotbollsplanen. Brottet rubriceras som skadegörelse.

Sångstund för små ska ske stirrande på skärm

Nyheter Det 14 maj hålls en glad sångstund för de allra minsta och deras vuxna. Evenemanget sker via dataprogrammet Teams.torsdag 13/5 1:15

BLÅLJUS: Anhållen för misshandel gjorde motstånd vid gripande

Nyheter En man i 35-årsåldern gjorde motstånd då han greps, misstänkt för grov kvinnofridskränkning och belades med hand- och fotfängsel. Han anhölls senare av åklagare, misstänkt för bland annat två fall av...måndag 10/5 10:08