Foto: Mostphotos

BLÅLJUS: Stenkastning, anlagd brand och voltande bil

På Lillsidan tändes eld i ett soprum. I Tillinge körde en bil av vägen och på tisdagsförmiddagen kastade tre personer sten mot bilar på motorvägen.

  • Publicerad 09:56, 3 nov 2020

Bodavägen/E18

Tisdag 9.30

Stenkastning. Under förmiddagen sågs tre unga personer klädda i svart stå på bron över E18 och kasta stenar och eventuellt andra föremål på bilar som passerade på motorvägen. Då polis kom till platsen hade de tre hunnit ta sig därifrån.

Stenfalksgränd

Tisdag 00.20

Anlagd brand. Någon anlade en brand i ett soprum under natten till tisdag. Ett sopkärl förstördes, men elden kunde släckas. Då soprummet är friliggande var spridningsrisken låg.

Tillinge

Måndag 17.06

Trafikolycka. En bil voltade av vägen på länsväg 515 strax efter klockan fem på måndagens eftermiddag. Föraren, en man i 30-årsåldern, fördes med ambulans till sjukhus, men rapporteras ha varit vaken och talbar. En anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott skrevs.

Fjärdhundra

Torsdag-fredag

Skadegörelse. Klottrare har sprayat tags, tecken, ord och skrivit någon form av budskap på Fjärdhundraskolan. Även på Mellevi IP rapporteras att klottrarna varit framme.

Westerlundska inför fjärrundervisning – igen

Nyheter Westerlundska gymnasiet övergår till att delvis undervisa på distans. Bland annat för att minska trängseln i skolan matsal. – Det finns en oro både bland elever och personal, säger Carina Westh som...torsdag 26/11 11:41

Bestulen på golfklubbor? Se hit!

Nyheter Golfklubbor som tros vara stulna har hittats. En man misstänks ha misshandlat en kvinna. Det är något av dagens blåljusrapport.torsdag 26/11 10:54