Foto: Mostphotos

Blåljus: Rattfylleri och narkotikabrott

De senaste dagarna har varit lugna i Håbo. Enstaka drogbrott och en eventuell rattfylla är det enda som noterats sedan i lördags.

  • Publicerad 09:35, 4 aug 2020

Länsväg 263 Ekolsund/Skokloster

Tisdag 03.00

Rattfylleri. En man i 55-årsåldern är misstänkt för rattfylleri. Då mannen vägrade lämna utandningsprov togs han till lasarettet för blodprov som kommer att visa om han var påverkad av alkohol, droger eller inte alls.

Stockholmsvägen, Bålsta

Måndag 22.10

Narkotikabrott. Två manliga bålstabor i 20-årsåldern är misstänkta för att ha använt narkotika. De var passagerare i en bil som stoppades av polis i Bålsta på måndagskvällen.

Centrumgränd, Bålsta

Lördag 15.30

Narkotikabrott. Två unga är misstänkta för narkotikamissbruk sedan de kontrollerats av polis. De två, båda boende i Bro, är 16 och 18 år gamla. Båda var positiva på snabbtestet.

Höstens aktiviteter på Torget 4 är klara – här är programmet

Teknikbuss, anhöriggrupper och föreläsningar Nu drar höstens program för Upplands-Bros äldre och dig med stödbehov igång på Torget 4 i Kungsängen.onsdag 30/9 15:54

BLÅLJUS: Hundattack, kvinnomisshandel och singelolycka

En femåring bets av en hund då han var ute och cyklade. En kvinna blev slagen av en man hon lever i en relation med. Och en påverkad man i 20-årsåldern köäde i diket. Där är något av blåljusrapporten...tisdag 29/9 10:36