Foto: Mostphotos

Blåljus: Olycksorsak utreds

Vad var det som hände när lastbilen i Skokloster hamnade i diket på torsdagsmorgonen. Polisen utreder.

  • Publicerad 10:45, 13 nov 2020

Slottsskogsleden

Torsdag 8.29

Trafikolycka. Fortfarande finns inga svar på vad som orsakade trafikolyckan i Skokloster under torsdagens morgon då en lastbil kördes ner i diket.

Polisen utreder om det rör sig om ett sjukdomsfall eller vårdslöshet i trafik. Föraren, en man i 65-årsåldern, slogs blodig i ansiktet vid olyckan, men inga andra skador har rapporterats. Tills vidare har hans körkort omhändertagits och utdrag ur färdskrivaren hämtats.

Bålsta

Onsdag 12.00

Bedrägeriförsök. Allt oftare är de försök till bedrägerier vi rapporterar, inte fullbordade bedrägerier. Det kan förstås bero på att mörkertalet är stort, men också på att allt fler är medvetna om faran.

Under onsdagen kontaktades en 85-årig kvinna av en yngre som sa att hon ringde från Wasakredit och att någon olovligen försökt ta lån i den äldre kvinnans namn. Hon ombads logga in för att "kortet skulle kunna spärras". Den äldre kvinnan gick inte på bluffen utan la på luren.

Bedrägerivåg når Bålsta

Någon försöker lura till sig pengar genom att kalla sig "Sveriges Domstolar". I ett brev som skickats i stor upplaga krävs mottagaren på 7.500 kronor. Polisens tips är enkelt: Betala inte!torsdag 26/11 11:54

Hjulafton varje dag för tjuvar

Många utsätts för däckstölder för närvarande. Ofta de däck som snart ska på eller nyss tagits av.torsdag 26/11 11:43