Foto: Mostphotos

Blåljus: Olycksorsak utreds

Vad var det som hände när lastbilen i Skokloster hamnade i diket på torsdagsmorgonen. Polisen utreder.

  • Publicerad 10:45, 13 nov 2020

Slottsskogsleden

Torsdag 8.29

Trafikolycka. Fortfarande finns inga svar på vad som orsakade trafikolyckan i Skokloster under torsdagens morgon då en lastbil kördes ner i diket.

Polisen utreder om det rör sig om ett sjukdomsfall eller vårdslöshet i trafik. Föraren, en man i 65-årsåldern, slogs blodig i ansiktet vid olyckan, men inga andra skador har rapporterats. Tills vidare har hans körkort omhändertagits och utdrag ur färdskrivaren hämtats.

Bålsta

Onsdag 12.00

Bedrägeriförsök. Allt oftare är de försök till bedrägerier vi rapporterar, inte fullbordade bedrägerier. Det kan förstås bero på att mörkertalet är stort, men också på att allt fler är medvetna om faran.

Under onsdagen kontaktades en 85-årig kvinna av en yngre som sa att hon ringde från Wasakredit och att någon olovligen försökt ta lån i den äldre kvinnans namn. Hon ombads logga in för att "kortet skulle kunna spärras". Den äldre kvinnan gick inte på bluffen utan la på luren.

Rånare försökte ta bil i Brunna

Larm om rånförsök utanför butik. Strax innan klockan 16 på onsdagen så larmades polisen till en butik i Brunna med anledning av ett rånförsök. Vid 17-tiden uppgav polisen att två unga män gripits misstänkta för det inträffade.onsdag 14/4 16:24

Hög militär skickades hem

En soldat som arbetar hos Livgardet i Stockholm har fått en varning av försvarsmaktens personalansvarsnämnd. Detta efter att han kommit till arbetet en måndagsmorgon – hög på ecstasy.onsdag 14/4 9:52