Foto: Mostphotos

BLÅLJUS: Misshandel och drogbrott

En man i 50-årsåldern är misstänkt för misshandel. Ett vittne har uppgett att mannen slog en kvinna utanför Coop på torsdagens eftermiddag. Här är blåljusrapporten från torsdag.

  • Publicerad 10:25, 29 jan 2021

Torsdag 20.00

Centrala Enköping

Drogbrott. Då polis ringde på hemma hos en man som bor centralt i Enköping steg den omisskännliga cannabisdoften ut från lägenheten. Polis gjorde husrannsakan i lägenheten, men hittade inget olagligt. Däremot var mannen, som är i 30-årsåldern, positiv på snabbtestet och blev därför misstänkt för ringa narkotikabrott, eget bruk.

Torsdag 15.45-16.00

Östra Ringgatan / vid Coop

Misshandel. En man i 50-årsåldern är misstänkt för misshandel sedan ett vittne anmält att mannen slagit en kvinna. Då polisen kom dit var dock inte den slagna kvinnan kvar längre. Den misstänkte mannen satt kvar i en busskur och omhändertogs för fylleri.

Torsdag

Enköping

Bedrägeriförsök. Sorry, herrar bedragare, men allt oftare misslyckas era försök och ni polisanmäls i stället. Som på torsdagen då en man ringde upp en kvinna i Enköping och påstod att hon "Flaggats röd" och att någon gjort inköp i hennes namn. Han tyckte att hon skulle logga in och kontrollera. Kvinnan gick inte på bluffen, var bestämd, sa nej och la på luren. Samt polisanmälde.

Tisdag (upptäcks då)

Småbåtshamnen

Stöld. Verktyg har stulits ur en båt som stod uppställd på land i småbåtshamnen i Enköping. Båtens kapell hade rivits upp någon gång under de senaste två veckorna.

Tidigare mordförsöksmisstänkt kvinna frias

Nyheter Den unga kvinna som suttit häktad för mordförsök sedan i mitten av januari har släppts på fri fot.fredag 26/2 14:01

Stöld för 400.000 i Fjärdhundra

Nyheter Polisen misstänker att en internationell liga slagit till i Fjärdhundra. Utrustning värd 400.000 kronor har stulits ur en grävmaskin. Polisen vädjar om att få in vittnesuppgifter.fredag 26/2 13:44