Foto: Mostphotos

Blåljus: Inbrott och stölder

En hel stöld. En halv. Och en som avbröts.

  • Publicerad 11:21, 27 okt 2020

Kristinagatan

Måndag 01-07.30

Inbrott. Gärningspersoner tog sig in i ett garage på Kristinagatan under måndagens första timmar. De plockade ihop gods som ställdes innanför garagedörren – men sedan tycks de ha blivit avbrutna, för inget finns rapporterat som stulet.

Kristinagatan

Söndag 23.00 - Måndag 07.30

Grov stöld. Högst sannolikt är det samma gärningspersoner vid båda inbrotten under natten mot måndag på Kristinagatan, enligt polisens bedömning. Här var de inne i både garage och bostad. I garaget stod en mindre lastbil och i den lastades gods, men både gods och lastbil blev kvar i garaget. Däremot stals fyra bildäck på fälg.

Västerviksgatan

Fredag-Måndag

Inbrott och stöld. Ur ett källarförråd som tillhör en målerifirma stal okända personer gods för drygt 60.000 kronor, exempelvis en slipmaskin, kabelvinda, skruvdragare och en mängd måleriverktyg.

Westerlundska inför fjärrundervisning – igen

Nyheter Westerlundska gymnasiet övergår till att delvis undervisa på distans. Bland annat för att minska trängseln i skolan matsal. – Det finns en oro både bland elever och personal, säger Carina Westh som...torsdag 26/11 11:41

Bestulen på golfklubbor? Se hit!

Nyheter Golfklubbor som tros vara stulna har hittats. En man misstänks ha misshandlat en kvinna. Det är något av dagens blåljusrapport.torsdag 26/11 10:54