Söndag 00.30

Runbrovägen

Drograttfylleri, grov olovlig körning. Bålstabon i 20-årsåldern har inget körkort och har trots det kört bil flera gånger och åkt fast för det. När det skedde igen strax efter midnatt på söndagen togs hans bil i beslag. Han är misstänkt för grov olovlig körning och dessutom för drograttfylleri eftersom han var positiv på snabbtestet.

Lördag 13 - 19.30

Domarvägen

Inbrott i villa. Då de boende var hemifrån några timmar under eftermiddagen tog sig tjuvar in i villan genom att plocka bort en hel fönsterkassett. De bornde fann huset i en enda röra, med utdragna lådor och mycket tillrört. Ett svrt kassaskåp med smycken och en klocka i konstaterades stulen.

Fredag kl 14

ICA Maxi, Bålsta

Olaga hot. En kund stoppade på sig strumpor, kalsonger och en soda streamer värt omkring 1.200 kronor inne på ICA. Han upptäcktes och då personal sa åt mannen att lämna ifrån sig det han stoppat på sig blev han arg, hotfull och kränkande, enligt polisrapporten. Bland annat ska han ha sagt "Jag ska döda dig". Men personalen fick hjälp av kunder som kunde lämna mannen som lämnade ifrån sig det han plockat på sig. Därefter lämnade han platsen.