Kyrkogatan

Söndag 03.15

Stöld. Några ungdomar sågs ta post ur en julbrevlåda under natten till måndagen. De hade kommit dit i mopedbil och A-traktor. Polisen kunde efter en del sökande hitta A-traktorn, stoppa den och i bilen hitta stulen post som togs tillbaka.

Torggatan

Upptäcks söndag 10.30

Inbrott. Vid ett inbrott i ett källarförråd på Torggatan stals en diaprojektor. Vad tjuvarna skulle ha den till är oklart. Eventuellt stals även annat gods.

E18, Ekolsund

Lördag 23.30

Drograttfylleri. En man i 50-årsåldern fick lämna ifrån sig bilnycklarna sedan han blivit misstänkt för att ha kört bil under drogpåverkan och varit positiv på snabbtestet.

Fannagatan

Lördag 19.00-19.10

Stöld. En anställd på hemtjänsten åkte på cykel för att besöka en kund på Fannagatan och kom dit kl 19. Då den anställde kom ut tio minuter senare var cykeln borta. Cykeln är röd, av märket Crescent och har en Hemtjänst-skylt. Även batteriet satt i cykeln.

Robinson, Husberg

Fredag em/kväll

Stöld. En cykel stals utanför Robinsonskolan på Vitriskagatan på fredagens kväll. Cykeln tillhör en pojke som fått cykeln för ett år sedan, det är en vit mountainbike av märket B'Twin med blå text.

Stockholmsvägen

Fredag 14.15

Drograttfylleri. En kvinna i 25-årsåldern är misstänkt för drograttfylleri och var positiv på snabbtest. Kvinnan, som är från Stockholm, saknar körkort och blev misstänkt även för grov olovlig körning.

Munksundsskolan

Torsdag

Klotter. På torsdagens morgon upptäcktes att olika tags klottrats på en av Munksundsskolans fasader.