Foto: Mostphotos

Blåljus: Brand, olycka och droger

Med kyla och pandemi kommer åtminstone något gott: Brottsligheten minskar extremt. Veckans blåljusrapport är därför kort.

  • Publicerad 12:52, 8 feb 2021

Gjutaregatan

Söndag 06.30 - 08.00

Allmänfarlig vårdslöshet. En man i 30-årsåldern var enligt polisen tydligt påverkad av alkohol då han orsakade en torrkokning på spisen i det egna köket. Hans brandlarm tjöt och rökutvecklingen var stor, men det blev aldrig några lågor. Mannen tros ha vaknat rusig, börjat laga mat, men sedan somnat ifrån matlagningen.

E18, Frösvi

Lördag 08.55

Trafikolycka. Ingen misstanke om brott finns i samband med den trafikolycka som skedde på E18 i riktning från Västerås mot Enköping vid Frösvitunneln under lördagsmorgonen. En kvinna körde där om en lastbil, men efter omkörningen fick hon slad och bilen for in i vajerräcket till höger. Ingen person skadades vid olyckan, men både bil och räcke fick omfattande skador.

E18 Ekolsund

Fredag 20.00

Drograttfylleri. En trio i 20-årsåldern blev alla misstänkta för drogbrott när bilen de färdades i stoppades av polis på fredagskvällen. Föraren misstänks för drograttfylleri och var positiv på snabbtest, de två passagerarna misstänks för ringa narkotikabrott, eget bruk.

Tidigare mordförsöksmisstänkt kvinna frias

Nyheter Den unga kvinna som suttit häktad för mordförsök sedan i mitten av januari har släppts på fri fot.fredag 26/2 14:01

Stöld för 400.000 i Fjärdhundra

Nyheter Polisen misstänker att en internationell liga slagit till i Fjärdhundra. Utrustning värd 400.000 kronor har stulits ur en grävmaskin. Polisen vädjar om att få in vittnesuppgifter.fredag 26/2 13:44