Eriksgatan

Söndag 03.00

Våldsamt motstånd mm. En man född på 1990-talet kissade utomhus, på Eriksgatan, tidigt på söndagens morgon. Polis såg honom, ville prata med honom, men han sprang iväg. Snart var han infångad, men gjorde då motstånd på ett sätt som gör att han utöver misstankar om förargelseväckande beteende och ringa narkotikabrott, eget, bruk, också misstänks för våldsamt motstånd.

Bredsandsvägen

Söndag

Rattfylleri. Vid nykterhetskontroll på Bredsandsvägen blåste en man positivt i sållningsinstrumentet och medtogs till polisstationen för provtagning. Mannen, född på 50 talet, blev då misstänkt för rattfylleri. Bilnycklarna omhändertogs av polisen så att han inte skulle fortsätta köra bilen efter att han fått lämna polisstationen.

Gustav Adolfs plan

Söndag förmiddag.

Ofredande. En busschaufför blir under söndagsförmiddagen utsatt för kränkningar i samband med att han konfronterade en passagerare som hade för avsikt att åka med bussen utan biljett. En anmälan gällande ofredande upprättades.

Fjärdhundra

Måndag.

Misshandel mm. Ett bråk mellan två unga personer i Fjärdhundra gjorde att polisen kom till platsen. När patrullen kom dit försökte en person springa ifrån platsen, men infångades. Vid kontroll av denne person anträffades misstänkt narkotika i en ficka. Han anmäldes för ringa narkotikabrott (innehav) och misshandel.