Foto: Mostphotos

BLÅLJUS: Bilförare som inte borde suttit vid ratten

Om man inte har körkort, druckit alkohol eller tagit droger ska man inte köra bil. Det vet väl alla. Nästan alla i alla fall. I helgen stoppade polis tre personer som inte borde satt sig vid ratten.

  • Publicerad 09:40, 29 mar 2021

Verkstadsvägen

Söndag 04.00

Rattfylleri. En man i 20-årsåldern, boende i Enköpings kommun, misstänks för att ha varit rattfull då han körde bil på Verkstadsvägen i Örsundsbro under tidig söndagsmorgon.

Coop

Lördag 17.30

Stöld. En man i 35-årsåldern misstänks för stöld från Coop. När polis kontrollerade honom hade han elektronikvaror från Coop till ett värde av 2.700 kronor. Han hävdade själv att han just fått påsen av en man han inte kände och att han just var på väg in för att lämna igen varorna. Polisen tror inte på hans berättelse och ska granska övervakningsfilm och höra eventuella vittnen.

Östra länken

Lördag 02.30

Drograttfylleri. En ung Enköpingsbo, ännu inte fyllda 20, stoppades på Östra länken under natten till lördag. Han misstänks nu för drograttfylleri och ringa narkotikabrott, eget bruk.

Boglösavägen

Fredag 22.50

Grov olovlig körning. En Enköpingsbo i 40-årsåldern hade fått sin behörighet för att köra lastbil indragen, men körde trots det lastbil på Boglösavägen sent på fredagskvällen. Han misstänks därför för grov olovlig körning.

Blomtjuvar bröt sig in i kassabod

Nyheter Blomsterstöld i Myranområdet och några rattfyllor. Här är helgens blåljusrapport.måndag 19/4 12:10

Byggstart för Enköpings nya stadsdel

Nyheter Bygger. 190 bostäder på gång i ny stadsdel Nu inleds bygget av Enköpings nya stadsdel Lillsidan intill Doktor Westerlunds gata. Först ut blir 189 hyresrätter och en helt ny Ica-butik, men planerna för området är större än så.måndag 19/4 10:02