Foto: Mostphotos

BLÅLJUS: Båtstölder på land

Två båtar som stod uppställda på trailers har stulits i Bålsta. De båda motorbåtarna stals med trailers, stölderna upptäcktes på måndagen. Dessutom har en bil voltat vid motorvägsavfarten på morgonen.

  • Publicerad 09:47, 1 sep 2020

Urbergsvägen

Måndag

Båtstöld. På tomten utanför egna huset hade en båtägare båten på sin trailer. Den stals under måndagens eftermiddag. Båten är en silverfärgad Buster XSR med blå botten och hade en utombordsmotor av märket Yamaha. Såväl trailer som båt togs.

Kalmarleden

Helgen

Båtstöld. På ett inhägnat område stod en båt av märket Regal, 2960 Commodore, uppställd på en trailer av typen som får köras max 30 km/tim. Då ägaren kom dit på måndagen var båt och släp borta. På båten, som är vit, satt två båtmotorer.

E 18, avfarten Åsen

Tisdag 06.42

Trafikolycka. En bil voltade i morse på avfarten från motorvägen vid Åsen. Personerna i bilen kunde ta sig ur den och inga skador har rapporterats. Det finns ingen misstanke om brott.

Höstens aktiviteter på Torget 4 är klara – här är programmet

Teknikbuss, anhöriggrupper och föreläsningar Nu drar höstens program för Upplands-Bros äldre och dig med stödbehov igång på Torget 4 i Kungsängen.onsdag 30/9 15:54

BLÅLJUS: Hundattack, kvinnomisshandel och singelolycka

En femåring bets av en hund då han var ute och cyklade. En kvinna blev slagen av en man hon lever i en relation med. Och en påverkad man i 20-årsåldern köäde i diket. Där är något av blåljusrapporten...tisdag 29/9 10:36