St Persgatan

Tisdag 14.15

Drograttfylleri mm. En bilförare som kontrollerades sedan han stoppats på St Persgatan i centrala Enköping misstänks för drograttfylleri sedan hans snabbtest varit positivt. Mannen är i 20-årsåldern och bor i Enköping. Han saknade dessutom körkort och är misstänkt för grov olovlig körning.

Parkering ICA Maxi

Tisdag 12.40

Stöld. Medan en bilägare var inne och handlade på ICA Maxi i 20 minuter tog någon spoilern från hans Mercedes.

Fannagatan

Natt måndag-tisdag

Skadegörelse. Två bilar har fått sina backspeglar söndersparkade, såväl glas som elektrisk utrustning har förstörts. I båda fallen på höger sida. Det är inte första gången det händer, nyligen skedde samma sak vid Torggatan/Tullgatan.

Torggatan

Måndag-tisdag

Inbrott. Två källarförråd på Torggatan har haft oönskat besök. Bland det stulna finns verktyg. I ena fallet hade tjuvarna klippt upp hänglåset, i det andra hade de klättrat in.

Kungsgatan

Natt måndag-tisdag

Skadegörelse. Någon har försökt ta sig in på Café Systrar 2 genom att krossa glaset i ytterdörren, men gav upp försöken.

Kungsgatan

Natt söndag-måndag

Inbrott. Okända gärningsmän kom över en växelkassa med 300 kronor samt två handdatorer vid ett inbrott på Café Magnifik. Tjuvarna kom in genom att lyfta ut en hel fönsterkassett.

Bangårdsgatan

Natt söndag-måndag

Stöld. Alla fyra hjul stals från en EPA-traktor som stod på parkeringsplatsen vid järnvägen. Då ägaren kom till platsen stod fordonet på marken utan hjul. Hjulen hade neonfärgade fälgar och det var sommardäck på.

Myrangatan

Natt torsdag-fredag

Skadegörelse. Tre backspeglar på lastbilar har slagits sönder på ett företags område mellan torsdag kl 17 och fredag kl 8.