Polisen larmades till Kungsängen under natten till tisdag. Genrebild. Foto: Sacharias Källdén

Biltjuvar slog till mot bilhandlare i Kungsängen

Natten till tisdag så utsattes en bilhandlare i Kungsängen för ett inbrott genom att gärningsmän körde sönder en grind till området. Därefter stal de en bil och försvann.

  • Publicerad 08:51, 3 nov 2020

Det var vid kvart i fyra-tiden i morse som polisen larmades till Kungsängen och en bilfirma där ett inbrott hade begåtts.

Gärningsmän har forcerat grindarna till företaget med en bil som de sedan lämnade kvar på platsen.

– De ska ha forcerat grindarna med en bil som de sedan lämnade kvar. De ska sedan ha stulit en bil från bilhandlaren, säger Eva Nilsson, presstalesperson vid Stockholmspolisen till Aftonbladet.

Den bilen som stals är efterlyst men är i nuläget inte återfunnen. Polisen uppger vidare att händelseförloppet ska vara fångat på övervakningsfilm och detta material ska man nu analysera.

En anmälan om stöld genom inbrott är upprättad.

Anställdas larm inifrån församlingen: "Kyrkoherden fryser ut och skäller på medarbetare”

✔ Facket: ”Agerar det kraftfullaste vi kan” ✔ Anmälan till Arbetsmiljöverket Tystnadskultur, hög personalomsättning och en kyrkoherde som kränker, fryser ut och skäller på medarbetare. Sådan är situationen inom Kungsängens församling enligt anställda som nu slår larm.fredag 4/12 14:06

Nu drar ryttarföreningens verksamhet igång igen

Innertaket säkrat efter stormen. Två veckor har gått sedan stora delar av taket på ridhuset hos Upplands-Bro ryttarförening blåste av till följd av den hårda vinden. Verksamheten blev tvungna att stänga till följd av händelsen – men...onsdag 2/12 13:49